Najemi Fortinet / Mikrotik strokovnjaka

Če občasno potrebujete pomoč pri zahtevnejši konfiguraciji Fortinet ali Mikrotik opreme, je sedaj tu rešitev za vas. Kar prek spletnega obrazca lahko naročite pomoč mikrotik storkovnjaka, ki bo v 45. minutah verjetno rešil težavo.

Kako to deluje?

V formularju desno rezervirate prost termin, za reševanje nekega problema ali pogovor s strokovnjakom. Ključen je opis problema, ki ga vnesite pod opombo, tam poskusite navesti kar se da natančno za kaj gre in kakšna so vaša pričakovanja.

Kaj se plačuje

Običajno bomo že iz opisa problema vedeli, ali je mogoče zadevo rešiti v 45. minutah. To vam bomo sporočili pred začetkom izvajanja. Če ne bomo prepričani, vas bomo morda še kaj vprašali preko e-pošte. Izjemoma, bomo v določenem terminu najprej razčistili za kaj gre in kaj so cilji in nato sporočili, ali težavo oziroma željo lahko realiziramo. Če bomo ugotovili, da ne, seveda ne bomo računali ničesar. Obstajajo tudi primeri, ko je zadeva rešljiva in jo znamo izvesti, vendar ne v 45. minutah. V tem primeru vam bomo v naprej povedali, koliko bi poseg trajal, kdaj ga lahko izvedemo in koliko je skupen znesek za plačilo.

Za kaj ta storitev ni primerna?​

Storitev je primerna za pomoč pri problemih, ko se zatakne s kakšno konfiguracijo, kjer nekaj ne dela, kot bi moralo in podobno. Ni pa primerna za izvedbo popolnoma novih, obsežnejših namestitev, kjer je jasno, da se za konfiguracijo opreme potrebuje več časa. V takem primeru še vedno lahko alocirate termin, vendar v opisu napišite, da gre za predprodajni posvet, ter navedite kratek opis projekta. V tem primeru vam seveda ne boo zaračunali storitve, ampak bomo po pogovoru za vas pripravili ponudbo za celostno rešitev.

Koliko pa stane?​

Ena enota svetovanja ali pomoči stane 150 eur + ddv in traja 45 minut.

Virtua IT, d.o.o.
Kotnikova ulica 25
1000 Ljubljana
Slovenija

Prijavite se na
e-novice

Soglašam, da me lahko podjetje Virtua IT d.o.o. na zgoraj navedeni e-naslov obvešča o novostih in akcijah.


Košarica
Sign in

Nimate računa?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.