Principali

Spremljamo trende

2005 - BlackBerry

Še pred ustanovitvijo smo sodelovali s podjetjem BlackBerry, ki je s časom nekoliko zatonil, zato smo naboru principalov dodali Mobile Iron, ki bolje kotira na trgu MDM rešitev.

2008 - Mikrotik

Podobno smo začeli sodelovati s podjetjem Mikrotik, ki proizvaja usmerjevalnike RouterBoard in Router OS.

Varnost in WiFi rešitve

Na področju varnosti je podjetje Fortinet s široko paleto produktov, pri WiFi pa je kar nekaj proizvajacev: Ubiquity Networks, Ruckus Wireless, Aruba Networks.

Poslovni sistemi

Še vedno razvijamo Microsoft SharePoint, vendar le, če ne zahteva programske kostumizacije (ta je bila prepogosto preveč boleča). Poslovne procese uredimo v okviru nadgradnje WebCon BPS, ki nas v svoji odličnosti dnevno preseneča.

Fortinet

Požarni zid nove generacije

Zagotoviti učinkovit nadzor nad tveganji omreženega poslovanja je prvotna naloga informacijske infrastrukture vsakega podjetja. Pestrost naprav in programskih rešitev spravlja mnoge v resno zadrego.

Fortinetove naprave UTM (Unified Threat management, poenoteno upravljanje z omrežnimi tveganji) so odgovor na varnostne zahteve podjetij in ustanov vseh panog in velikosti.

Spodaj sta prikazani dve ključni prednosti FortiGate naprav, ki so paradni konj podjetja Fortinet. Obe se nanašata na vpogled dogajanja v vašem omrežju, kjer nudita izjemno intuitiven in natančen pregled. Vidimo lahko katere aplikacije tečejo znotraj omrežja (slika desno), poskuse varnostnih vdorov (slika levo), kaj počnejo konkretni uporabniki, kateri računalniki so najbolj dejavni, kater OS teče na njih in podobno. 

Vse te podatke lahko uporabimo tudi za izdelavo pravil, ki dovoljujejo ali preprečujejo dostop do posameznih sredstev v vašem omrežju.

Pokličite nas za ogled FortiGate v živo!

Aruba Networks​

Podjetje Aruba Networks prihaja iz ZDA in se ukvarja z distribucijo omrežij v podjetja. Njihove rešitve in produkti poenostavljajo postopke ter varen vstop do poslovnih aplikacij in storitev. To omogočajo ne glede na napravo, lokacijo ali omrežje uporabnika.

Pred kratkim je podjetje kupil Hewlet Packard in sedaj skupaj nastopajo na trgu.

Produkti

Mobility controllers (mobilni krmilniki), namenjeni omrežnim infrastrukturam, zagotavljajo varne, prilagodljive rešitve za brezžična LAN-omrežja, žično varnost, povezovanje podružnic in mreženja na daljavo. Glede na obseg in potrebe se podjetja odločajo med tremi serijami krmilnikov:
> Aruba 6000 mobility controller je namenjen sedežem podjetij in velikim izobraževalnim ustanovam;
> Aruba 3000 mobility controller series je zasnovan za srednje velika do velika podjetja;
> Aruba 600 mobility controller series je namenjen majhnim podružnicam podjetij.
> Krmilniki in vse naprave za dostop so podprti z operacijskim sistemom Aruba OS.
> Dostopne točke Aruba (Aruba Access Points) ponujajo prilagodljivo uporabo brezžičnih LAN-okolij. Ker so priključene na mobilne krmilnike, dostopne točke ne zahtevajo ročne konfiguracije. Uporabljajo samodejno posodobljeno programsko opremo in so centralno upravljane.

Podjetje Aruba je razvilo:

> dostopne točke za sedeže podjetij in kampuse (“Headquarters & campus access points”);
> dostopne točke za varen dostop z oddaljenih lokacij predvsem za manjše poslovalnice in domače pisarne (“Remote access points”);
> notranje in zunanje antene, namenjene ojačanju signala v različnih okoljih (“Indoor and outdoor antennas”);
> dostopne točke za zunanjo in notranjo uporabo (“Legacy 802.11 a/b/g access points”).
> Arubini visoko zmogljivi brezžični omrežni usmerjevalniki (Wireless mesh routers) omogočajo hitre podatkovne prenose v zunanje okolje v primerih, ko je žična povezava nepraktična ali ko ni na voljo.

Programska oprema AirWave wireless management suite zagotavlja operativno učinkovitost pri upravljanju hitro spreminjajočega se omrežja. Prednost te opreme je, da spremlja omrežne dogodke v realnem času in da omogoča prilagojeno poročanje, konfiguracijo omrežne infrastrukture, z lokacijo določene storitve ter skladnost poročanja.

Harepoint

HarePoint je dinamično podjetje za razvoj zelo uporabnih rešitev za SharePoint. Da bi bilo spletno okolje podjetja kar se da učinkovito ter prijazno zaposlenim in poslovanju, so razvili: 

sistem za podporo naročnikom HarePoint HelpDesk;
spletno analitsko orodje HarePoint Analytics;
paket avtomatiziranih delovnih procesov HarePoint Workflow Extensions;
številne druge gradnike, ki nadgrajujejo osnovne funkcionalnosti in vlogo okolja SharePoint.

Webcon BPS

WEBCON BPS za SharePoint je namenska rešitev za podporo poslovnim procesom. Preko enostavnega uporabniškega vmesnika omogoča kreiranje form in delovnih tokov z možnostjo povezovanja na zaledne sisteme in baze podatkov.

Na voljo je tudi v slovenskem jeziku in že brezplačna različica WEBCON BPS Express ponuja polno funkcionalnost.

Zbirka poslovnih aplikacij Business Process Suite (BPS) uporabniku omogoča popolno integracijo in avtomatizacijo procesov, kar vodi v stroškovno optimizacijo.

Mikrotik

Mikrotik je podjetje s sedežem v Rigi, prestolnici Latvije. Znani so po genialnih izdelkih, ki se imenujejo RouterBOARD (strojna oprema) in RouterOS (programska oprema).

Microsoft

Z zanimanjem opazujemo preporod tega velikega principala iz podjetja, ki ga vodi marketing in triletne pogodbe (t.i. Enterprise Agreements), v nekaj novega.

Verjamemo, da bo po metamorfozi zopet zasijalo v vsej svoji nekdaj že znani svetlobi.

Pošljite povpraševanje na: [email protected] ali pokličete 0590 91780.

Virtua IT, d.o.o.
Kotnikova ulica 25
1000 Ljubljana
Slovenija

Prijavite se na
e-novice

Soglašam, da me lahko podjetje Virtua IT d.o.o. na zgoraj navedeni e-naslov obvešča o novostih in akcijah.


Košarica
Sign in

Nimate računa?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.