Sodobno brezžično omrežje

Razumemo, da sta za vas na prvem mestu zanesljivost in cenovna dostopnost. Opremo lahko kupite ali preprosto najamete.

Naša prednost: podpiramo različne izvajalce, predlagamo rešitev, ne opreme, ki je za naročnika najprimernejša.

Brezžično omrežje v srednjem ali večjem hotelu

Za obiskovalce hotelov je postala v zadnjem času en izmed pomembnejših stvari dostop do interneta – s spremembo vedenjskih navad je postalo nesprejemljivo, da hoteli ne nudijo zmogljive povezave brezžične povezave.

Potrebujete pomoč pri tem? Vzpostavimo vam zanesljivo in cenovno ugodno brezžično omrežje z možnostjo tedenskega ali mesečnega vzdrževanja sistema. Opremo lahko kupite ali jo najamete.

Z našimi dostopnimi točkami vam in vašim gostom omogočimo več kot odlično povezljivost do 200 Mbit/s tako v avli kot tudi v vsaki sobi.

Wifi omrežja z GuestNet 2.0 WiFi Portal prijavo

Hoteli se v času sodobnih internetnih booking sistemov srečujejo z zanimivim problemom: Gost pride k njim s plačano rezervacijo in čeprav je na booking portalu predal vse podatke, vključno z e-pošto, hotel vidi le omejen nabor podatkov, brez e-pošte.

To kasneje pomeni, da svojih gostov ne morejo obveščati denimo o posebnih ponudbah, jim poslati voščila za rojstni dan in podobno.

Zato smo pripravili posebno rešitev za hotele, kjer na recepciji gostje vpišejo svoj e-poštni naslov, v zameno pa dobijo polno hitrost deskanja po internetu.

Mobilno brezžično omrežje za avtobusne prevoznike

Za mobilne delavce in prevoznike imamo rešitev, ki se v internet povezuje preko 3G ali 4G omrežij. V nasprotju z MiFi napravami, naša rešitev podpira bistveno več uporabnikov, lahko pa jo kombiniramo tudi s storitvami, ki jih omenjamo v zgornjih alinejah, denimo s prijavo s kupončki.

Enotno rešitev za manjša podjetja ali za doma

Za manjša podjetja imamo cenovno zelo ugodne rešitve, ki vseeno uporabljajo sistem centraliziranega nadzora in obvladovanja nastavitev.

Tudi manjša podjetja tako lahko zagotovijo neodvisno omrežje za goste, centralizirano administracijo omrežja in podobno.

WiFi omrežja s Facebook prijavo

Zagotovimo lahko tudi rešitev, ki omogoča integrirano Facebook prijavo. Celotno upravljanje in trženje blagovne znamke podjetja v tem primeru urejajo preko Facebook administracije. To ponuja dodatne možnosti promocije svoje blagovne znamke in obiska na Facebook straneh podjetja.

Več o tem na https://www.facebook.com/business/facebook-wifi

Analiza gibanja udeležencev za konferenčne centre

Obiskovalci vaših dogodkov se prek svojih pametnih telefonov povežejo na vašo brezžično omrežje – zakaj tega ne bi izkoristili in pridobili koristnih podatkov?

 Tako lahko spremljate udeležbo na predavanjih in obiskanost stojnic brez nepotrebnega dodatnega osebja ali kartičnih sistemov. Sistem se vzpostavi v 24 urah in takoj omogoča pasivno zajemanje podatkov.

Pošljite povpraševanje na: [email protected] ali pokličete 0590 91780.

Virtua IT, d.o.o.
Kotnikova ulica 25
1000 Ljubljana
Slovenija

Prijavite se na
e-novice

Soglašam, da me lahko podjetje Virtua IT d.o.o. na zgoraj navedeni e-naslov obvešča o novostih in akcijah.


Košarica
Sign in

Nimate računa?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.